PRISER

750,- Pr ml.

Dobbelthake kr 1.750,-

Mage/rygg/ Fra kr 2.500,-

Løsningen har lipolytiske og drenerende effekter. De aktive og sikre ingrediensene gjør det mulig å oppnå et utmerket resultat i ansikt og kropp. Behandlingen kan utføres med HyaluronPenn, som mesoterapi eller med injeksjon for helsepersonell.

Adipocytter er fettceller hvor fettet i kroppen lagres i form av triglyserider. Fettceller er laget av en tynn membran som er fylt med fettsubstans, kalt triglyserider. Voksne mennesker legger på seg ved at fettcellene som finnes i kroppen blir tykkere. Barn går opp i vekt ved at antallet fettceller i kroppen øker. Men nyere forskning antyder at også voksne muligens i noen grad kan nydanne fettceller og legge på seg på den måten (adipogenese).

Virkestoffet arbeider i vevet og reduserer dannelsen (adipgenesis) av nye adipocytter (fettceller), men først og fremst ved at det reduserer mengden fett i cellene. Den aller viktigste effekten består altså av å redusere fettmengden i cellene. Da voksne, etter nyere forskning, også til en viss grad legger på seg ved nydannelse av fettceller – vil det sannsynligvis også i noen grad også virke ved å redusere nydannelsen av fettceller. Virkestoffet fjerner derimot ikke fettceller som allerede er i vevet.

CI-HYALAX MESO BODY SLIM er en lipolytisk (fettsmeltende) ideell løsning for behandling av cellulitter i ansikt og kropp, behandling av for mye fett under øynene, inkludert etter fillerbehandling, og herniering av fett i nedre øyelokk. Kan brukes til å fjerne fett på innsiden av overarmer, i områder ved hoftene, mage og knær.

CI-HYALAX MESO BODY SLIM gjør det mulig å utføre liposkulpturering på en trygg og effektiv måte. Løsningen virker raskt og effektivt i det hypoderme området. Noe som forbedrer kvaliteten i huden.