PRISER

1 område     1750,-

Pakke med 3 behandlinger     4725,- (10% rabatt)

All behandling utføres av autorisert helsepersonell

Naturlig og smertefri behandling som bryter ned fettceller og fjerner unødvendig fett– på en effektiv måte.

Behandlingen passer for alle, menn og kvinner i alle aldre. 

Ultralyd med kavitasjonseffekt er det nyeste innen slankebehandling. Behandlingen brukes til permanent fettfjerning av problemområder som mage, lår, knær, armer, lovehandels, bh-kant, hofter, midje m.m.  Den brukes også til å redusere cellulitter og stramme opp slapp hud på  kroppen.

Kavitasjon er en behandling for de som ønsker å forandre kroppens fasong. Det er ikke for de som ønsker å gå ned 30-40 kilo, men for de som allerede har gått ned en del eller de som ønsker å fjerne fett fra gjenstridige områder som mage, sider, flanke, indre lår etc.

HVA ER KAVITASJON?
Kavitasjon er en reaksjon mellom væsker og lavfrekvente ultralydbølger som kun påvirker fettcellene. Denne innovative metoden fjerner fett som man ellers ikke er i stand til å fjerne selv med trening eller dietter.
Fettcellene omdannes til væske som kroppen kvitter seg med gjennom lymfesystemet.  Det hjelper kroppen til å skille ut giftstoffene som ofte ligger lagret i fettcellene. Kroppens øvrige celler påvirkes ikke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slik virker det:
• Ultralyd får fettcellene til å vibrere
• En vakuumboble utvikler seg i fettcellene
• Boblen får fettcellens membra til å briste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vakum og RF (radiofrekvens) frigjør begge energien med rød LED. Det kan oppløse fett samtidig som du forbedrer stoffskiftet og renser huden.

RF genererer millioner av høyfrekvente radiobølger per sekund, og trenger inn i epidermis.

Når energi kommer inn i huden, føles det en midlertidig følelse av varme. Dette betyr at kollagen har blitt stimulert til å produsere varme, noe som resulterer i stramming av huden.

Radiofrekvensene holder fettet flytende under vakum- og lymfedrenasjebehandlingen. På denne måten økes effektiviteten av fettfjerningen fra det lokale området. Det flytende fettet blir drevet bort via lymfesystemet til sirkulasjonessystemet. Noe av fettet går ut med urinen, andre går ut via lever og avføring og noe vil forbrukes på energi. Kavitasjon virker på alt underhudsfett og hele kroppen kan behandles på en rask, sikker og effektiv måte.

Vakuum og RF frigjør begge energien med RØD LED. Behandlingen er helt smertefri og krever ingen bedøvelse, inngrep eller lignende.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lipo laser er pads utstyrt med laserdioder som settes direkte på huden. Laserenergien trenger ned til fettcellene og lager små hull i membranene. Dette får fettcellene til å frigjøre lagrede fettsyrer, glyserol og vann i kroppen og deretter krympe, noe som potensielt kan resultere i tapte centimeter. Kroppen skyller deretter ut det utviste fettcelleinnholdet via lymfesystemet.

Resultat etter 1 behandling

Det anbefales en kur på 3 – 10 behandlinger