«Botox» /Azzalure

Botuliniumtoksin A er et bakterielt protein som forekommer naturlig. Innen kosmetiske behandlinger benyttes dette til å glatte ut rynker. Behandlingen er effektiv da stoffet har evnen til å blokkere nerveimpulser til små ansiktsmuskler og hindrer disse i å trekke seg sammen. Botulinum toksin virker kun på de spesifikke musklene hvor stoffet injiseres. VI benytter Azzalure, da studier og egne erfaring viser at produktet gir raskere effekt, lengre varighet og gjør mindre ubehag ved injeksjon.

PRP

Platerik plasmabehandling  er en anerkjent metode innen medisin. Den brukes blant annet ofte av ortopeder for å reparere ledd. Det brukes også innen sår-tilheling og mange andre deler av medisinen. Innen kosmetisk pleie brukes den av de som ønsker å redusere rynker, arr, linjer, og skader i huden.

Behandling er også referert til som PRP (Platelet Rich Plasma) ettersom man bruker pasientens eget blod, herunder blodplater og deres vekstfaktorer for å stimulere hudens egen produksjon av collagen og elastin. Blodet sentrifugeres, slik at blodplater, enzymer og cytokiner (en type hormoner) skilles ut, deretter sprøytes væsken inn i huden med syltynn nål for å oppnå hudfornyelse.

FILLERE

LEPPEFILLER

Fyldige og definerte lepper har alltid vært forbundet med skjønnhet og ungdomelighet.

Vi bruker Restylane for å definere og skape mer fylde i leppene. Vi ønsker å skape ett naturlig “look”, og vi er definitivt for at “less is more” 

PROFHILIO

Profhilo er det første BDDE – frie, stabiliserte og injiserbare hyaluron baserte produktet for behandling av slapp hud. Med en av det høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre på markedet(64mg / 2ml) booster og fukter det ikke bare huden, men remodellerer også det aldrende og slappe vevet.