Beauty Lounge By Susanne  benytter den nye SHR (IPL) teknologi (Super hair Removal)

 

Hårfjerning:

Innføring av SHR-lasere (Super Hair Removal Technology) – en revolusjonerende ny metode for permanent hårfjerning som er praktisk talt smerte og bivirkningsfri.

Sammenlignet med andre litt daterte laser- og IPL-metoder, gir SHR raskere, sikrere og smertefrie hårreduksjonsbehandlinger. De fleste vanlige IPL laser hårfjerningsteknologier bruker mye varme for å ødelegge hårsekkene og sikre permanent reduksjon. På den andre siden, brenner SHR IPL lasere flere bilder, men ved lavere Joules.

Denne nye metoden varmer forsiktig opp hårsekkene og gir en varm prikkende følelse. Noen klienter sammenligner det med en varm massasje. In-Motion -teknologien blir brukt ved å flytte håndstykket over huden som skal behandles og dette bidrar til den generelle komforten kundene føler i løpet av hårreduseringsbehandlingen. Alle hårtyper og alle hudtyper, hele året rundt. Den unike laserteknologien og teknikkene som brukes i SHR IPL gjør at alle hår og hudtyper egnet seg for denne behandlingen. SHR IPL er også en attraktiv hårfjerningsløsning for de som ikke vil gjemme seg bort fra solen, noe som betyr at hårreduksjonsbehandlinger kan bli tatt hele året rundt. Ved å bruke lav varme, reduserer SHR/ IPL mengden varme som absorberes av huden, slik at behandling kan gjøres på solbrun hud. SHR IPL Technology fungerer også på lyse og hvite hår

Er det trygt?

IPL Laser hårfjerning er den mest populære estetiske prosedyrene som utføres over hele verden. SHR IPL Laser behandlinger har gitt sikker og effektiv permanent hårreduksjon for millioner av mennesker over hele verden. Fordi SHR Lasers benytter IN-MOTION og lavvarmeinnstillinger, er vi i stand til å gi et sikkerhetsnivå i motsetning til andre laserproblemer.

Vil håret mitt vokse tilbake?

Aktivt voksende hår som har blitt behandlet med SHR, bør ikke vokse tilbake. Når en hårfollikkel er skadet, kan den ikke produsere hår. Hårvekst forekommer i 4 stadier: Tidlig Anagen (tidlig hårvekst), Anagen (aktiv hårvekst), Catagen (regresjon) og Telogen (hviler, vokser ikke). Laser hårfjerning påvirker bare Anagentrinnet (aktivt voksende hår). Derfor fjernes ca. 15-20 prosent av håret ved hver behandling. man vil derfor trenge 5- 8/9 behandlinger, for å få ett hårfritt resultat. Det er heller ikke uvanlig at noen kunder har en touch-up to år etter innledende behandling på grunn av hormonelle endringer.

 

Hyperpigmentering

Hyperpigmentering kan være forårsaket av solskader, betennelser eller andre skader på huden, inkludert de som er relatert til akne vulgaris. Personer med mørkere hudtoner er mer tilbøyelige til hyperpigmenteringer, spesielt ved overdreven sollys. Mange former for hyperpigmenteringr skyldes overproduksjon av melanin. Hyperpigmentering kan være diffus eller fokal, noe som påvirker slike områder som ansiktet og baksiden av hendene. Melanin er hudens brune pigment som produseres av melanocyttene i det nedre laget av epidermis. Melanin er ansvarlig for å produsere farge i kroppen på steder som øyne, hud og hår. Etter hvert som kroppen blir eldre, blir melanocytfordelingen mer diffus og reguleringen er mindre kontrollert av kroppen. UV-lys stimulerer melanocyttaktivitet, og hvor konsentrasjonen av cellene er større oppstår hyperpigmentering.

 

Hva er skinrejuvenation?

IPL hudforyngelse (skinrejuvenation) er en prosedyre designet for å produsere en frisk, sunn og vakker hudfarge. Det finnes en rekke spesifikke hudproblemer som kan løses ved hjelp av IPL: pigmenteringspunkter, rødhet forårsaket av rosacea, knuste kapillærer og mye mer.

IPL står for Intense Pulsed Light teknologi. Det er en FDA og TGA-godkjent og patentert behandlingsform som har vist seg å være både trygg og effektiv.  Det er en relativt enkel og grei prosedyre med få bekymringer når det gjelder bivirkninger, gjenopprettingstid eller nivået av invasivitet med selve behandlingen.

Skinrejuvenation

Fordeler med IPL Skin Rejuvenation

IPL  fjerner røde flekker, brune flekker og arrdannelse, samt redusere porestørrelse, eliminere og redusere rynker og forbedre den generelle hudtekstur, glatthet og kvalitet. Det har blitt brukt til å behandle rosacea, hyperpigmentering, melasma, alder og solflekker, brutte kapillærer, edderkoppårer, strekkmerker og andre forhold.

IPL Skin Rejuvenation er et godt verktøy for å bekjempe effektene av aldring, og oppnå et mer ungdommelig utseende. Det gir en legitim og langvarig løsning, i motsetning til noen prosedyrer som kun gir kortsiktige resultater. IPL kan også benyttes hvor som helst på kroppen, og gir stor allsidighet fra en enkelt prosedyre

IPL hudforyngelsesprosedyre. (skinrejuvenation)

Under en IPL Skin Rejuvenation-prosedyre er det intens lys fra en rekke bølgelengder som er fokusert på de spesifikke delene av huden du behandler. IPL-enheten blir forsiktig presset på huden med en jevn gjennomsiktig overflate som avgir lyset på de målrettede områdene.

Dette lyset bidrar til å stimulere til produksjon av kollagen noe som vil bidra til å fylle i linjer og rynker eller grunne arrdannelser samtidig som det reduserer rødhet, misfarging og flekker.

Det målrettede vevet som er skadet blir naturlig fjernet av kroppen. Avhengig av hva som blir behandlet, kan det nøyaktige bølgelengdeområdet justeres for å optimalisere resultatene.

Man bruker øyenmaske for å beskytte øynene og synet under prosedyren og gele  påføres huden din for å forhindre overoppheting.

Hele prosedyren er veldig rask, tar omtrent en halv time å fullføre, selv om den nøyaktige lengden vil avhenge av hva du spesifikt behandler, og dens størrelse eller omfang.