Fyldige og definerte lepper har alltid vært forbundet med skjønnhet og ungdomelighet.

Vi bruker Restylane for å definere og skape mer fylde i leppene. Vi ønsker å skape ett naturlig “look”, og vi er definitivt for at “less is more” 🙂

Restylane virker på en usedvanlig mild, trygg og effektiv måte. Ved å bruke innovativ MPT (monofasisk partikkel teknologi) under produksjonsprosessen trengs en mye lettere presskraft enn på konvensjonelle hyaluronsyre fyllstoff. Den høye viskoelastiske egenskapen produserer langvarige og effektive resultater. Lidokain innhold på 0,3% reduserer ubehag for pasienten og man får dermed mer fornøyde pasienter.

I februar 2019 var jeg på kurs hos Julie Horne. Julie er Restylane sertifisert injeksjonsspesialist og har reist rundt i hele verden for å kurse andre  i hennes eksklusive signatur behandlinger.

 

 

 

 

 

 

 

Behandlingen tar ca. 30 – 45 minutter.  Filleren injiseres inn i et bestemt område ved hjelp av en meget tynn nål. 

Hva er hyaluronsyre

Når man blir eldre avtar den naturlige produksjonen av hyaluronsyre (HA) og huden blir tørrere og mister evnen til både å holde på fuktighet og vedlikeholde elastisitet. Hyaluronsyre kan inneholde opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann og fyller mellomrommene mellom cellene i kroppen og beskytter dem ved å holde tilbake vann. HA er en naturlig fuktighetskrem som bidrar til å opprettholde en dempende effekt og holde på fuktighet i bindevevet. HA bidrar til å glatte og fukte huden samt gi en volumeffekt og spenst i huden.

Under og etter behandling

Make-up må fjernes før behandlingen og området som skal behandles vil bli grundig renset. For at behandleren skal få vurdert området som skal behandles kan du bli bedt om å slappe av i ansiktsmuskulaturen, rynke pannen, presse leppene osv. Behandleren vil deretter injisere filleren og massere området for å maksimere effekten.

Etter behandlingen kan du oppleve noe rødhet, lette blåmerker og/eller hevelse, men disse reaksjonene er ganske vanlige, og vanligvis forsvinner de i løpet av en uke.

Restylane behandlinger krever vanligvis ikke en hudtest før injeksjon med unntak av kunder med tidligere reaksjoner, aktiv autoimmun sykdom,  historie med flere allergier eller anafylaktisk sjokk. Resultatet er umiddelbart og du kan fortsette dine daglige aktiviteter så snart behandlingen er fullført.

 

 

 

 

Restylane 1 ml…………………………………………………. Kr. 3800,-