Energibehandling i vintermørket.

Lysbehandlinger kan også ha gunstig effekt på eksem, psoriasis, sår og kviseproblematikk.

Systemet fungerer innenfra og ut, og stimulerer en naturlig cellulær regenerasjons og reparasjonsprosess, og resulterer i behandlinger som er raske, effektive, langvarige og smertefrie. Brukes til å behandle aknearr, kviser, celulitt og fine linjer. Prosessen er effektiv fordi lyset lett tas opp av det høye blod og vanninnholdet i hvert lag i huden.

Borsett fra det, har PDT blitt anerkjent som en av de tryggeste, raskeste og rimeligste måtene å oppleve dramatiske anti aldrende endringer i huden.

Kur på 3 behandlinger (40 minutt pr.beh.)                               Kr 1000,-

 

Løfting av øyebryn.

MÖ Fiberoptisk lys

At huden blir slappere er en naturlig del av det å bli eldre, og målet ved våre behandlinger er ikke å se mye yngre ut men en litt bedre og freshere utgave av seg selv. 

Gjorde en liten test på hva vårt PDT Lys gjør i våre behandlinger. Brukte ca 3 min på høyre øye på bildet. Man kan se hvordan brynet har løftet seg. 

Vi bruker PDT lys i alle våre behandlinger.

Fotodynamisk Lysterapi stimulerer sirkulasjonen, drenerer, fjerner gifter og avfallsstoffer i huden, får late hudceller til å få opp farta på fornyingsprosessen og mye mer. `Soft Facelift uten kirurgi`.

 

Pris pr, behandling: 750,-