Hva er skinrejuvenation?

IPL hudforyngelse (skinrejuvenation) er en prosedyre designet for å produsere en frisk, sunn og vakker hudfarge. Det finnes en rekke spesifikke hudproblemer som kan løses ved hjelp av IPL: pigmenteringspunkter, rødhet forårsaket av rosacea, knuste kapillærer og mye mer.

IPL står for Intense Pulsed Light teknologi. Det er en FDA og TGA-godkjent og patentert behandlingsform som har vist seg å være både trygg og effektiv.  Det er en relativt enkel og grei prosedyre med få bekymringer når det gjelder bivirkninger, gjenopprettingstid eller nivået av invasivitet med selve behandlingen.

Skinrejuvenation

Fordeler med IPL Skin Rejuvenation

IPL  fjerner røde flekker, brune flekker og arrdannelse, samt redusere porestørrelse, eliminere og redusere rynker og forbedre den generelle hudtekstur, glatthet og kvalitet. Det har blitt brukt til å behandle rosacea, hyperpigmentering, melasma, alder og solflekker, brutte kapillærer, edderkoppårer, strekkmerker og andre forhold.

IPL Skin Rejuvenation er et godt verktøy for å bekjempe effektene av aldring, og oppnå et mer ungdommelig utseende. Det gir en legitim og langvarig løsning, i motsetning til noen prosedyrer som kun gir kortsiktige resultater. IPL kan også benyttes hvor som helst på kroppen, og gir stor allsidighet fra en enkelt prosedyre

IPL hudforyngelsesprosedyre. (skinrejuvenation)

Under en IPL Skin Rejuvenation-prosedyre er det intens lys fra en rekke bølgelengder som er fokusert på de spesifikke delene av huden du behandler. IPL-enheten blir forsiktig presset på huden med en jevn gjennomsiktig overflate som avgir lyset på de målrettede områdene.

Dette lyset bidrar til å stimulere til produksjon av kollagen noe som vil bidra til å fylle i linjer og rynker eller grunne arrdannelser samtidig som det reduserer rødhet, misfarging og flekker.

Det målrettede vevet som er skadet blir naturlig fjernet av kroppen. Avhengig av hva som blir behandlet, kan det nøyaktige bølgelengdeområdet justeres for å optimalisere resultatene.

Man bruker øyenmaske for å beskytte øynene og synet under prosedyren og gele  påføres huden din for å forhindre overoppheting.

Hele prosedyren er veldig rask, tar omtrent en halv time å fullføre, selv om den nøyaktige lengden vil avhenge av hva du spesifikt behandler, og dens størrelse eller omfang.

REJUVENATION, AKNE, ÅRER. IPL/SHR LASER

Ett område……………………………………………………Kr 1000,-

Ansikt……………………………………………..…………..Kr. 2000,-

Decollete……………………………………………..………Kr. 1900,-

Legger…………………………………………………………Kr. 1600,-

Lår…………………………………………….……..………..Kr.1600,-

Legger + lår…………………………………………..…….Kr. 2600,-

Andre områder: Pris ved konsultasjon.