Er en viktig del av immunforsvaret ditt, og designet for å kvitte kroppen med avfallstoffer. Hvis lymfesystemet og lymfemodus ikke klarer å tømme riktig, kan dette føre til en oppbygging av giftstoffer og væske. Lymfedrenasje med fotodynamisk lysbehandling (PDT) stimulerer sirkulasjon, forbedre immunforsvaret og øke produksjonen av antistoffer.

Denne teknikken med lysbehandling kan også forbedre usunn hud ved å fjerne giftstoffer og avfall fra hudceller og gi tilbake næringsstoffer til huden.

Denne teknikken kan hjelpe å redusere eksem, rosacea og kviser. Du vil få en jevnere hud, reduserte  fine linjer og rynker, samt redusere mørke ringer rundt øynene.

Denne terapien lindrer spenning og stress og kan være effektiv mot ødem.

*Drar ut toksiner fra lymfe og øker blodsirkulasjonen

*Behandlingen utføres ved hjelp av massasje og lysterapi.

*Behandlingen tar gjennomsnittelig 60 minutter.

TYKKTARM-UTRENSING

Ekstern kolonrensing renser ut hele tykktarmen; noe som hjelper til med å fjerne giftstoffer. Prosessen er også bra for forskjellige hudtilstander som f.eks kviser.

En renset kropp betyr en renset hud. Behandlingen øker ogsådin energi,  konsentrasjon og fremmer din generelle helse. Vi bruker PDT fotodynamisk terapi, kombinert med massasje på mageområdet.

Kr 500,-

 

DETOX ETTER GRAVIDITET

30 min. Kr. 790,-

60 min. Kr. 1200,-

 

LYMFEDRENASJE OG SIRKULASJON

 

30 min. Kr. 790,-

60 min. Kr. 1200,-

Kur på 3 behandlinger Kr. 2490,-