HÅRFJERNING

IPL Laser hårfjerning er den mest populære estetiske prosedyrene som utføres over hele verden. SHR IPL Laser behandlinger har gitt sikker og effektiv permanent hårreduksjon for millioner av mennesker over hele verden. Fordi SHR Lasers benytter IN-MOTION og lavvarmeinnstillinger, er vi i stand til å gi et sikkerhetsnivå i motsetning til andre laserproblemer. av SHR-lasere (Super Hair Removal Technology) – en revolusjonerende ny metode for permanent hårfjerning som er praktisk talt smerte og bivirkningsfri.

Hyperpigmentering

Hyperpigmentering kan være forårsaket av solskader, betennelser eller andre skader på huden, inkludert de som er relatert til akne vulgaris. Personer med mørkere hudtoner er mer tilbøyelige til hyperpigmenteringer, spesielt ved overdreven sollys. Mange former for hyperpigmenteringr skyldes overproduksjon av melanin.

Hva er skinrejuvenation?

IPL hudforyngelse (skinrejuvenation) er en prosedyre designet for å produsere en frisk, sunn og vakker hudfarge. Det finnes en rekke spesifikke hudproblemer som kan løses ved hjelp av IPL: pigmenteringspunkter, rødhet forårsaket av rosacea, knuste kapillærer og mye mer.

IPL står for Intense Pulsed Light teknologi. Det er en FDA og TGA-godkjent og patentert behandlingsform som har vist seg å være både trygg og effektiv.  Det er en relativt enkel og grei prosedyre med få bekymringer når det gjelder bivirkninger, gjenopprettingstid eller nivået av invasivitet med selve behandlingen