Overleppe – Kr.  750,-

Hake – Kr.  750,-   Overleppe + hake – Kr.1200,-    Armhuler – Kr.1200,-    Armer – Kr. 2000,-

Legger – Kr. 2000,-    Lår – Kr. 2000,-    Legge + Lår – Kr. 3500,-

Mellom øyenbryn – Kr.  750,-

Magestripe (dame) – Kr.  700,-    Magestripe (Mann) – Kr. 1000,-

Rygg (Mann) – Kr. 2500,-    Bryst (Mann) – Kr. 2500,-    Skuler/nakke – Kr 1500,-

Bikinilinje – Kr. 1200,-    Bikinilinje og armhule – Kr. 2000,-    Beasiliansk inkl. bikinilinje – Kr. 2300,-

Armhule og bikinilinje – Kr. 2700,-

Andre områder: Pris ved konsultasjon

Beauty Lounge by Susanne benytter den nye SHR (IPL) teknologi (Super hair Removal)

Innføring av SHR-lasere (Super Hair Removal Technology) – en revolusjonerende ny metode for permanent hårfjerning som er praktisk talt smerte og bivirkningsfri.

Sammenlignet med andre litt daterte laser- og IPL-metoder, gir SHR raskere, sikrere og smertefrie hårreduksjonsbehandlinger. De fleste vanlige IPL laser hårfjerningsteknologier bruker mye varme for å ødelegge hårsekkene og sikre permanent reduksjon. På den andre siden, brenner SHR IPL lasere flere bilder, men ved lavere Joules.

Denne nye metoden varmer forsiktig opp hårsekkene og gir en varm prikkende følelse. Noen klienter sammenligner det med en varm massasje. In-Motion -teknologien blir brukt ved å flytte håndstykket over huden som skal behandles og dette bidrar til den generelle komforten kundene føler i løpet av hårreduseringsbehandlingen. Alle hårtyper og alle hudtyper, hele året rundt. Den unike laserteknologien og teknikkene som brukes i SHR IPL gjør at alle hår og hudtyper egnet seg for denne behandlingen. SHR IPL er også en attraktiv hårfjerningsløsning for de som ikke vil gjemme seg bort fra solen, noe som betyr at hårreduksjonsbehandlinger kan bli tatt hele året rundt. Ved å bruke lav varme, reduserer SHR/ IPL mengden varme som absorberes av huden, slik at behandling kan gjøres på solbrun hud. SHR IPL Technology fungerer også på lyse og hvite hår.

Er det trygt?

IPL Laser hårfjerning er den mest populære estetiske prosedyrene som utføres over hele verden. SHR IPL Laser behandlinger har gitt sikker og effektiv permanent hårreduksjon for millioner av mennesker over hele verden. Fordi SHR Lasers benytter IN-MOTION og lavvarmeinnstillinger, er vi i stand til å gi et sikkerhetsnivå i motsetning til andre laserproblemer.

Vil håret mitt vokse tilbake?

Aktivt voksende hår som har blitt behandlet med SHR, bør ikke vokse tilbake. Når en hårfollikkel er skadet, kan den ikke produsere hår. Hårvekst forekommer i 4 stadier: Tidlig Anagen (tidlig hårvekst), Anagen (aktiv hårvekst), Catagen (regresjon) og Telogen (hviler, vokser ikke). Laser hårfjerning påvirker bare Anagentrinnet (aktivt voksende hår). Derfor fjernes ca. 15-20 prosent av håret ved hver behandling. man vil derfor trenge 5- 8/9 behandlinger, for å få ett hårfritt resultat. Det er heller ikke uvanlig at noen kunder har en touch-up to år etter innledende behandling på grunn av hormonelle endringer.

SHR IPL Laser behandlinger har ingen “nedetid” og krever ingen gjenopprettingstid. Du kan få behandling og gå tilbake til jobb og andre normale aktiviteter umiddelbart.